Maak van uw tuin een eigen huis!

Tuinaanleg Belgie

Just another WordPress site

  • Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

Tuinaanleg

Een prachtige  tuin heeft enkele basiselementen zoals hagen, paadjes en waterpartijen. Ze bepalen de sfeer in je tuin. Laat je voor de aanleg en het onderhoud gerust bijstaan door een tuinman met ervaring: zijn vakmanschap staat garant voor veiligheid en succes. Hieronder vind je wat een tuinaannemer voor jou kan doen.

Een tuin aanleggen
Terras aanleggen
Vijver aanleggen
Gazon aanleggen
Tuinafsluiting aanleggen
Buitenverlichting aanleggen

 

Wij gaan nog ruimer en doen ook totaalprojecten waarbij we terrassen, parkings en opritten aanleggen. Wij kunnen heel wat referenties geven van onze bestratingswerken. Bij de afwerking van een tuin voorzien we dikwijls hekkens, poorten of omheiningen. Wij plaatsen tuinhuizen en carports, leggen vijvers aan en leggen grasmatten.Kortom, wij doen alles in en rondom uw tuin.

Voor bedrijven onderhouden we bedrijfsterreinen en groenvoorzieningen. We zijn actief over volledig Belgie

Tuinaanleg en veel meer

Tuinaanleg is vandaag veel meer geworden dan een gazon met een haagje rond en een terras tegen de achtergevel. Tuinaanleg combineert tegenwoordig een heel gamma van technieken om tot een tuin te komen waarin u zich als klant thuis voelt komen. Tuinaanleg heeft de voorbije 20 jaar enorm aan belang gewonnen omdat mensen vaak minder en minder vrije tijd hebben en dat die beperkte tijd liefst op een zo kwalitatief mogelijke manier dient te worden ingevuld. Tuinaanleg kan dan ook helpen om uw omgeving volledig in te richten tot een tweede leefruimte. Hulpmiddelen zoals afboordingen, bodembedekkers en robotmaaiers zorgen in de tuinaanleg ook voor gecontroleerd onderhoud van uw tuin.