Home Tuinaanleg

Tuinaanleg

by Tom Cosyns - Seobureau

Tuinaanleg: het creëren van uw droomtuin

Welkom bij ons, uw professionele partner voor het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Wij begrijpen dat uw tuin veel meer is dan alleen maar een verzameling van planten en bloemen. Uw tuin is een plek van rust, van ontspanning en van gezelligheid. Het is een plek waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Wij begrijpen uw wensen en behoeften en willen graag samen met u werken aan de realisatie van uw ideale tuin.

Waarom is een goede tuinaanleg belangrijk?

Een mooie en functionele tuin is een belangrijke meerwaarde voor uw huis. Een goed ontworpen en aangelegde tuin verhoogt niet alleen de esthetische waarde van uw woning, maar kan ook de waarde ervan verhogen. Het is dus belangrijk om te investeren in de juiste tuinaanleg. Met onze expertise en jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u helpen bij het creëren van uw droomtuin.

Het ontwerpen van uw tuin

Bij het ontwerpen van uw tuin kijken we naar uw persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om uw ideeën en wensen te begrijpen en te vertalen naar een ontwerp dat bij u past. Onze professionele ontwerpers hebben oog voor detail en houden rekening met alle aspecten van uw tuin, zoals de grootte, de ligging, de bodemgesteldheid en de beschikbare budget. Wij ontwerpen uw tuin met als doel om een perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek.

De aanleg van uw tuin

Na het ontwerpen van uw tuin begint de fase van de aanleg. Onze ervaren hoveniers zorgen voor een vakkundige uitvoering van het ontwerp. We werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen en volgen alle stappen van het aanlegproces nauwgezet op. Of het nu gaat om het graven van de vijver, het plaatsen van de pergola of het aanleggen van het gazon, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Het onderhoud van uw tuin

Het onderhoud van uw tuin is minstens zo belangrijk als de aanleg ervan. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw tuin, zodat u er altijd verzorgd bij ligt. We kunnen regelmatig langskomen voor het snoeien van de heg, het bemesten van de planten en het maaien van het gazon. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw prachtige tuin.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. We hebben jarenlange ervaring en hebben al vele tevreden klanten geholpen bij het creëren van hun ideale tuin. Bij ons staat de klant centraal en we streven altijd naar 100% tevredenheid. We werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen

Tuinaanleg

Tuinaanleg België is een aannemersbedrijf en architectenbureau in één, Onze eenmanszaak groeide uit tot een stevige KMO. Op gebied van personeel, ontwerp, infrastructuur en machinepark is baanbrekend werk verricht. Het is dan ook een logisch gevolg dat Tuinaanleg België een hoofdspeler geworden is in zijn marktsegment. Ontwerp, totaalrealisatie en onderhoud van privé-tuinen … . Een tuin- en landschapsarchitect en drie gedreven teams ontwerpen en realiseren uw groene droom naar wens en persoonlijkheid. Aan de hand van een vragenlijst en een vlot en vrijblijvend gesprek wordt met uw inbreng een ontwerp opgemaakt. Daarna volgt de realisatie, waartoe zowel de grote als de kleine bouwkundige taken zoals terrasaanleg, dakterras, verlichting, afsluitingen, vijvers,… zonder tussenpersoon door het bedrijf zelf uitgevoerd worden.

Tuinaanleg België voor particulieren en bedrijven

Zaakvoerder Alex neemt naast een controlerende functie ook een uitvoerende functie op zich. Hij maakt de hele procedure van dichtbij mee, wat borg staat voor kwaliteit, perfectie en verantwoordelijkheidszin. Tuinaanleg België streeft daarbij naar een goede verstandhouding tussen de architecten en de aanlegploegen binnen het bedrijf en houdt er een persoonlijk contact met haar klanten op na, zelfs tot maanden(!) na aanleg.

Een mooi sfeervolle tuin is een volwaardig verlengstuk van uw leefruimte, een natuurlijke omgeving die direct bijdraagt aan meer woon- en leefgenot. De beleving van een tuin heeft alles te maken met gevoel, balans en harmonie. Wauters Tuinatelier helpt u bij het vormgeven van uw tuin met advies, originele ontwerpen, vakkundige realisaties en nazorg. Een buitenruimte waarin puur genieten de boventoon voert. Ieder seizoen weer!

Tuinaanleg België

Nieuwe dimensie

Wilt u een nieuwe dimensie geven aan uw bestaande tuin? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief ontwerper onder handen te laten nemen?

Met oog voor sfeer en detail, leggen wij de basis voor jarenlang tuinplezier want een fraaie tuin is het ideale verlengstuk van uw woning: mooi om naar te kijken, heerlijk om in te vertoeven. Wij overleggen met u wat gewenst en haalbaar is, rekening houdend met uw smaak en gewoonten. Om de pracht van Uw tuin te behouden, beginnen wij vanaf het eerste seizoen met het onderhoud.

Onze vakkennis:
– garandeert de plantengroei
– waarborgt professioneel uitgevoerde maaibeurten
– verzekert het uitzicht van Uw tuin

 

Modeltuin

De modeltuin is door de jaren heen opgebouwd en is vandaag ongeveer 2000 m² groot. Bij het maken van het ontwerp is men van het idee vertrokken verschillende sferen, stijlen te verwerken tot een harmonieus geheel. Zo komen o.a. waterpartijen aan bod, beplanting in het algemeen, speelse accenten in de tuin.
De modeltuin geeft een idee. De mogelijkheden van uw tuin zijn in handen van onze tuinarchitect merkelijk ruimer. De modeltuin is heel het jaar vrij toegankelijk, passen tuinmeubelen zijn ideaal voor wie wil relaxen in de tuin. Een tuintafel en tuinstoelen zijn ideaal om in de tuin te lunchen of te dineren, wilt u picknicken dan is een houten picknicktafel een leuke aanvulling voor de tuin.

Uitbreiding garanties

Voor de aanplanting is soortechtheid gegarandeerd. Er is een waarborg voor hergroei van planten gedurende één groeiseizoen. Voor de gazons voorzien wij een groeiwaarborg tot één jaar na factuurdatum. Deze groeiwaarborg omvat de eerste maaibeurt, twee chemische onkruidbestrijdingen, twee bemestingen, inzaai bij onvoldoende doorworteling.

Tuinaanleg België

Tuinafsluitingen

Steenkorven, ook bekend als schanskorven, hebben de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Ze passen zowel in een landelijke als een moderne tuin, vergen bijna geen onderhoud en bieden heel wat privacy.

 

Gras onderhouden

De voordelen van een robotmaaier of grasrobot.

  • U ontspant liever dan maaien
  • U houdt van een keurig gazon
  • U wilt luchtvervuiling tegengaan
  • U houdt van het idee van een totaal automatisch gemaaid gazon
  • U houdt van technische snufjes
  • U heeft het druk
  • U vindt het lastig om zelf het gras te maaien: vanwege uw leeftijd, een handicap of allergie
  • U bent niet vaak thuis
  • U heeft een hekel aan gras maaien
  • Uw tuinman is te duur of werkt niet naar uw wensen

Wij creëren uw droomtuin, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Klassiek of modern, heesters of waterpartijen, wij verzorgen uw tuin het hele jaar door. Maak gebruik van onze groene vingers: Wij houden ervan om van uw unieke stukje natuur een droomoase te maken!

Verspil geen tijd meer met wachten op de mogelijkheid om van uw tuin te genieten. Wij zijn er om uw droom van een prachtige tuin te verwezenlijken, afgestemd op uw behoeften en wensen. Laat ons uw unieke stukje natuur omtoveren tot een droomoase!

Wij zorgen graag voor uw tuin en maken er een prachtige oase van, net als in uw droom. Wij zorgen voor een unieke groene ruimte die voldoet aan al uw verschillende behoeften en wensen.

Wij houden net zoveel van uw tuin als u, dus wij zorgen er het hele jaar door voor. Laat ons uw verbeelding omzetten in een tuin die helemaal uniek is. Uw droomtuin, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Wij houden ervan om van uw tuin een persoonlijke oase te maken.

Wij zijn er om u te helpen, of u nu een prachtige nieuwe voordeur nodig hebt, een nieuw hek om uw grenzen af te bakenen, of gewoon een extra paar handen om uw tuin te onderhouden.

Wij creëren prachtige tuinen waar u quality time met uw gezin kunt doorbrengen. Onze ervaren hoveniers verzorgen uw tuin het hele jaar door. Geniet van onze aangepaste en originele natuur. Laat uw droom uitkomen!

Wij toveren uw tuin om op de manier zoals u dat altijd gewild heeft. We doen eenvoudige klusjes zoals het maaien van het gazon, maar we zorgen ook voor uw tuin zoals u dat zou doen.

Wij helpen u uw eigen unieke groene oase te creëren en uw tuin aan te passen aan uw smaak en voorkeuren. En we zullen er nog plezier aan beleven ook!

Onze passie is om van uw tuin een prachtige omgeving te maken waar u kunt genieten van de geneugten van een natuurlijk toevluchtsoord.

Wij zorgen graag voor alle details wanneer u ons uw eigen ontspanningsoord laat creëren binnen de drukte van het dagelijkse leven. Wij creëren mooie, plezierige tuinen die zijn afgestemd op uw behoeften

Uw tuin moet een bron van trots en ontspanning zijn, geen gedoe.

Wij werken samen met onze klanten om een tuin te ontwerpen en aan te leggen die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Wij zijn experts in het creëren van een weelderige en groene tuin die uw gezin zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Laat ons zorgen voor de groene bondgenoot van uw huis: de tuin. Samen kunnen we uw tuin omtoveren tot een plek vol leven, kleuren en variëteiten.

Met de hoogste kwaliteit werk hebben we prachtige tuinen gemaakt voor vele lokale gezinnen en we zijn blij te kunnen zeggen dat al het werk wordt geleverd met een schriftelijke garantie van een jaar. Onze bouwdiensten omvatten een geïntegreerd ontwerp, duurzame en natuurvriendelijke oplossingen, evenals integratie van groene daken en muren. Wij bouwen met duurzame materialen zoals spoorbielzen, natuursteen, leisteen, baksteen en nog veel meer. Voor ons is het bijzonder belangrijk om een positieve voetafdruk achter te laten op het milieu.

Tuinaanleg België en Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen  is gepassioneerd over het toevoegen van een persoonlijk tintje aan ons werk – we creëren prachtige tuinen voor lokale gezinnen net als de uwe. Met werk van de hoogste kwaliteit hebben we prachtige tuinen gecreëerd voor vele lokale gezinnen en we zijn blij te kunnen zeggen dat al het werk wordt geleverd met een schriftelijke garantie van één jaar. Onze bouwdiensten omvatten geïntegreerd ontwerp, duurzame en natuurvriendelijke oplossingen, evenals de integratie van groene daken en muren. Wij bouwen met duurzame materialen zoals spoorbielzen, natuursteen, leisteen, baksteen en meer. Het is voor ons bijzonder belangrijk om een positieve voetafdruk achter te laten op het milieu.

Wij werken graag met u samen om een tuin te creëren die uw individuele stijl en smaak weerspiegelt. Wij bieden een garantie van een jaar op al onze werkzaamheden, inclusief Tuinaanleg België en aanleg in natuursteen, baksteen en leisteen, zodat u jarenlang van uw nieuwe tuin kunt genieten.

Al meer dan een decennium ontwerpt en bouwt ons bedrijf enkele van de mooiste tuinen in West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Gent …. Ons ervaren team kan ook alle soorten bouwprojecten aan, waaronder:

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Vlaanderen, dat zijn reputatie heeft opgebouwd op kwaliteit van vakmanschap en aandacht voor detail. Wij bieden een volledig scala van Tuinaanleg België en constructiediensten, waarbij wij ons specialiseren in het gebruik van natuurlijke materialen.

Beste huiseigenaar, tuinontwerp is een proces dat begint met één essentiële stap: u leren kennen. Wat vindt u mooi aan uw tuin? Wat zou u willen veranderen, of wat zou u willen toevoegen? Is het niet geweldig om te kunnen genieten van een rustige en mooie buitenruimte? Al onze tuinontwerpen zijn uniek en uniek. Wij luisteren aandachtig naar uw ideeën en wensen voordat we samen een plan gaan uitwerken. Van de kleinste plantbedden in uw tuin tot grote binnenplaatsontwerpen, wij bouwen onze tuinen samen met u.

Wij zetten onze vaardigheden, kennis en ervaring in om de best mogelijke tuin te maken. Wij werken met u samen van begin tot eind, met in het achterhoofd dat we samen een tuin kunnen creëren waar we nog jaren van zullen genieten.

U wilt uw handen vuil maken en iets planten, maar ook zorgen voor de esthetiek. Daar hebben wij ervaring mee. Met onze uitgebreide kennis van duurzame materialen en methoden kunnen wij van uw tuin een aangenaam toevluchtsoord maken.

Tuinaanleg België  en Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen  zorgt voor uw tuin en landschap. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten en producten voor onze gewaardeerde klanten. Wij willen u graag meer bieden dan alleen ‘Diensten’. Tuinaanleg België en Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen  wil meegaan met onze maatschappij, waarin diversiteit centraal staat en duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Wij willen dat u zich comfortabel, ontspannen en geïnspireerd voelt. Onze diensten helpen om de stress van het dagelijks leven van u af te schudden en u in een plaats van rust te brengen. Wij zijn hier om u te voorzien van het hoogste niveau van dienstverlening en zullen altijd verder gaan dan wat wordt verwacht.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor uw woning of bedrijfspand, staan wij tot uw beschikking voor een gratis adviesgesprek!

Creëer uw droomtuin samen met onze professionals. Wij maken tuinen die passen bij uw dromen en behoeften. Onze diensten op het gebied van tuinarchitectuur beperken zich niet tot het ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen; wij zorgen ook voor het onderhoud, van grasmaaien tot mulchen, om ervoor te zorgen dat uw tuin in perfecte vorm blijft.

Wilt u uw droomtuin aanleggen? Kom met ons werken — wij zouden u graag helpen de tuin van uw dromen te ontwerpen. Onze landschapsarchitectuur diensten omvatten alles, van gras maaien tot mulchen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er even opvallend uitziet als altijd.

Ons team van landschapsontwerpers, landschapsarchitecten en ingenieurs creëert tuinen die net zo uniek zijn voor u als uw dromen. U droomt het, wij bouwen het! Onze landschapsarchitectuur diensten omvatten gras maaien, mulchen, en snoeien van bomen.

Wij nemen de taak van tuinontwerp van concept tot voltooiing. Wij bieden een volledig scala aan landschapsarchitectuur diensten om een mooie, duurzame tuin te creëren die voldoet aan uw dromen en behoeften.

Het ontwerpteam van Tuinaanleg België  en Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen werkt met u samen om uw droom te verwezenlijken. Wij creëren innovatieve, gepersonaliseerde tuinen die niet alleen aan uw dromen en behoeften voldoen, maar ook aan de prozaïsche realiteit van budgetten, bouwvoorschriften en onze provinciale bloemenkoopban.

Uw ideale tuin moet geen droom blijven. Wij helpen u uw droom te verwezenlijken met onze uitgebreide diensten op het gebied van tuinarchitectuur.

Onze landschapsarchitecten en zorgvuldig geselecteerde aannemers bieden u een breed scala aan landschapsarchitectuurdiensten, waaronder Tuinaanleg België en -onderhoud. Voor ons kiezen is een garantie dat uw droomtuin zal worden gerealiseerd.

Ons team werkt graag met u samen om uw droomtuin van de grond af aan te ontwerpen en aan te leggen. Om u te helpen de buitenruimte zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij een reeks onderhoudsdiensten aan, zodat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Onze landschapsontwerp diensten nemen uw visie en zet het om in een realiteit. Wij werken met u samen om uw droomtuin te creëren.

Laat ons team van lokale ontwerpers, designers en tuinarchitecten een fris ontwerp maken dat uw dromen werkelijkheid maakt.

Tuinman diensten zijn moeilijk te krijgen.

U kunt ze niet afschrijven zonder een professional in te huren die de klus kan klaren. Tuinman diensten van ons creëren tuinen die je altijd hebt gedroomd van.

Wanneer u werkt met ons hoveniersbedrijf, krijgt u de attente, persoonlijke service die u verdient. Wij willen er zeker van zijn dat uw tuin in topvorm is, van het gazon tot uw plantenbakken en alles wat daar tussen zit. Het is uw tuin, dus we zijn er voor u.

We zijn gespecialiseerd in tuinarchitectuur sinds 1998, en we houden van wat we doen. Het is onze passie.

Wij doen aanlegwerkzaamheden, beplanting en onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise ligt in klassieke landschappen, tropische landschappen, tuinen en parken. Wij geven individueel advies van ontwerp tot uitvoering. Uw tevredenheid is ons hoogste principe.

Wij bieden een full-service inclusief ontwerpproces, Kwaliteitsmaterialen, Tevens garanderen wij u een zeer aantrekkelijke prijs voor ons werk.

Alles wat u nodig heeft voor tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Bezoek onze website.

Hier bij Tuinaanleg België en Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen  zijn we trots op de kwaliteit van ons werk en zorgen we ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan. Wij zullen een prachtige omgeving voor u creëren om te ontspannen en tot rust te komen van de stress van het dagelijks leven.

Er gaat veel werk en tijd zitten in het onderhouden van een mooie tuin

Tuinaanleg België , beplanting en algemeen tuinonderhoud geven uw huis een comfortabele buitenruimte om van te genieten. Of het nu gaat om het snoeien van bomen of het planten van bloemen, ik kan het allemaal.

Uw tuin is een lust voor het oog – en niet alleen voor u! Het is ook een habitat voor veel dieren en planten. De biodiversiteit van tuinplanten zorgt ervoor dat bijen, hommels en vlinders zich prettig voelen in uw tuin. En zelfs bij slecht weer zorgen wij voor het welzijn van uw tuin.

Dit waren de call to action zinnen. Ze proberen de lezer om te zetten in een klant.