Home Bijmaterialen bloemstukken

Bijmaterialen bloemstukken

by Tom Cosyns - Seobureau

Bloemen stralen magie uit. Vooral wanneer men ze als cadeau mag ontvangen. Bloemen hebben ook met vrijwel elk aspect van ons leven, en met elke emotie een verbintenis. Als cadeau versterken ze onze emoties in het heden en doen ze ons soms ook terugdenken aan onze emoties die we in het verleden gehad hebben. Of het nu verse of gevriesdroogde bloemen zijn maakt niet uit, ze blijven een belangrijke rol in ons leven spelen.

Bloemen als cadeau en bloemstukken die niet verwelken

Er zijn verschillende technieken om bloemen te laten drogen. De meest vooruitstrevende techniek is het vriesdrogen. Vroeger werden de bloemen ondersteboven gehangen om ze zo te laten drogen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het eindproduct en van de kleur van de bloemen. Met vriesdrogen heeft men deze problemen niet. De schoonheid, struktuur en kleur van de bloemen blijft perfect bewaard.

Het is steeds leuk om bloemen als cadeau te krijgen, maar bloemen krijgen die nooit verwelken is nog veel beter. Dit kan men bekomen door gebruik te maken van gevriesdroogde bloemen. Door de steeds beter wordende technieken van het vriesdrogen word het steeds moeilijker om behandelde bloemen te onderscheiden van verse bloemen. En dit is een grote troef wanneer het bloemstuk perfect moet zijn, en dit ook zo lang mogelijk moet blijven.

tuinbankenhouten picknicktafelsnelbetonTable de jardin bois –  table boismoderne tuin onderhouden betonpoer