Home Bloemcreaties

Bloemcreaties

by Tom Cosyns - Seobureau

Om welke gelegenheid het ook gaat, bloemen fleuren altijd op. Bloemencreaties Sofie biedt een rijk assortiment aan bloemen. Kies uit mijn meest populaire bloemcreaties of omschrijf uw wensen, zodat ik voor u het ideale bloemstuk of boeket kan samenstellen.

Voor elke gelegenheid kunt u bij mij terecht. (huwelijk, begrafenis, communie, verjaardagen, moederdag, valentijn, …)

Foto’s van bloemstukken kunt u terug vinden bij de verschillende thema’s.
Vind je tussen de foto’s niet echt wat je zoekt, geen probleem, kom gerust eens langs om meerdere bloemstukken te bekijken in de winkel. Bloemen kunnen eventueel aan huis worden geleverd!

Bent u zelf creatief en houdt u van bloemen dan kunt u bij mij terecht voor het volgen van diverse workshops voor volwassenen, tieners en kinderen  U kunt mij altijd contacteren voor verdere vragen en inlichtingen.

Bloemencreaties workshop

Bent u graag creatief en houdt u van een mooi bloemstuk in huis, dan kan je bij mij terecht voor het volgen van workshops. Ik werk in kleine groepjes van max. 8 personen zodat iedereen een prachtig bloemstuk mee naar huis kan nemen. Er is keuze uit namiddag- of avondworkshops die ongeveer 2u30 duren.
Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt. Alle creaties van de workshops kunnen ook besteld worden.

Hebt u creatieve kinderen vanaf 6 jaar, dan kunnen ze zich uitleven bij mij. Ik geef bij gelegenheid ook workshops bloemschikken voor kinderen.

Bloemen trouwfeest

Op de dag van je leven mogen bloemen zeker niet ontbreken. Hou je van pure romantiek of mag het iets speelser en exotischer,… Bloemencreaties Sofie houdt rekening met uw verwachtingen en maakt
van uw huwelijksdag een fleurig feest!