Home Bloemstukken maken

Bloemstukken maken

by Tom Cosyns - Seobureau

Wanneer u zelf een bloemstuk met gevriesdroogde bloemen maakt, zal de keuze van de materialen die u gaat gebruiken sterk afhankelijk zijn van uw persoonlijke smaak, zelfs wanneer dit bloemstuk moet dienen als cadeau. Het is misschien beter om uzelf de vraag te stellen in welk interieur het bloemstuk moet komen. Als u een bloemstuk cadeau geeft voor in een modern interieur, is het aan te raden om het stuk in dezelfde stijl te maken. Hoe meer rekening u hiermee zal houden, hoe meer men uw cadeau zal weten te waarderen.

Zelf bloemstukken maken om cadeau te geven

Bij het uitzoeken van een pot om uw bloemstuk in te maken moet u weten dat potten met felle kleuren de subtiele kleuren van de bloemen kunnen overweldigen. Kies liever een pot met een neutrale kleur of met een zachte pastelkleur. Ook vazen met een smalle hals zijn niet geschikt. Gebruik een vaas met een hals die breed genoeg is om er een stuk Oasis in te steken. Probeer er ook voor te zorgen dat de vorm van de pot of vaas u toelaat om het Oasis hier in vast te klemmen zonder lijm te gebruiken.

Het stuk Oasis moet een paar centimeter boven de rand uitkomen. Hierdoor kan u aan de zijkant van het bloemstuk ook bloemen en bijmaterialen verwerken waar men anders verplicht zal zijn om naar boven toe te werken. Hoe hoger de Oasis boven de rand uitkomt, hoe meer bloemen men kan gebruiken aan de zijkant. Als u een vaas gebruikt zal u de Oasis met iets moeten wegwerken anders gaat deze zichtbaar blijven. U kan hiervoor gebruik maken van mos of bladeren om rond de Oasis te wikkelen vooraleer u deze in de vaas plaatst.

tags: Tuinpoortengoedkope tuinmeubelenbetonpoer Table Pliantebiertafelsnelbetonautomower kopen