Home Groot in Groen

Groot in Groen

by Tom Cosyns - Seobureau

Tuincentrum Kampschreur biedt u een ruim assortiment loofbomen (zoals leilinde, dakplataan, catalpa), sierheesters , hagen en vaste planten. Van huis uit zijn wij een echt GROEN tuincentrum.
Onze medewerkers staan u terzijde in raad en daad bij vragen over bijvoorbeeld:
het snoeien van bomen, bemesting en plantkeuze.

Tuinplezier voor binnen en buiten

Wij voeren een ruim assortiment groene en bloeiende kamerplanten,potterie en decoratie zoals: zijdebloemen, glaswerk, lantaarns en snuisterijen. Via een fullcolor folder brengen wij onze klanten regelmatig op de hoogte van scherpe aanbiedingen.

For u Green

For u Green, de nieuwe naam van de afdeling Tuinaanleg/onderhoud en Tuinarchitectuur. Bent u op zoek naar een creatief en betrouwbaar hoveniersbedrijf, dan verwijzen wij u graag naar de website van For u green.

Ons Team:

Eigenaren: Ruud en Marianne Kampschreur. Ons bedrijf bestaat al ruim 25 jaar. Het is begonnen als boomkwekerij en is inmiddels uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf annex tuincentrum met eigen tuinontwerp. Gedurende de maanden juni, juli en augustus verkopen wij ook heerlijke kersen van eigen bodem.

Hoveniers:

Urbain de Jonge Tuin- en landschapsarchitect en tevens eigenaar van For u Green. Naast ontwerpen is hij ook verantwoordelijk voor de planning en calculatie van aanleg en onderhoudsprojecten. Naast vakbekwaam hovenier is hij tevens vol-VCA gecertificeerd. Erwin Prijs ( vakbekwaam hovenier met VCA) en Marc Jansen (hovenier met VCA) zijn verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen.

Op het tuincentrum werken :

Edwin Hooijmans van tuinaanleg Oost-Vlaanderen, beheert de koude kas en de buitenafdeling en vervangt de directie bij afwezigheid. Marjolein van den berg, heeft de zorg over de kamerplanten en sfeer. Bernet, is werkzaam als verkoopmedewerkster op de binnen en buitenafdeling. Daarnaast kan men bij hun terecht voor vragen over plantkeuze, bemesting en plantenziekten.

Verhuur:

Voor het vervoer van grote en zware materialen kunt u kostenloos gebruik maken van een aanhangwagen. Een wals of grasroller, grondboor of zware moker kunt u tegen een kleine vergoeding bij ons huren. Voor een klein bedrag kunnen wij uw aankopen netjes op uw adres afleveren. Aankopen zoals tuinaarde, zakken grind, coniferen of graszoden worden op de stoep voor het huis afgeleverd. Betaling geschiedt bij aflevering van de goederen contant. Wilt u met de PIN betalen dan is dit alleen vooraf aan de kassa mogelijk. Voor gereserveerde goederen kunnen wij een voorschot vragen van ca. 10% van het totaalbedrag.

Tags: Reizen Brazilievakantie rioverlovingsringenslipcursus boekenbetonpoersnelbetonkapsalon inrichtingverandas vanderbauwhedetraplift