Home Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

by Tom Cosyns - Seobureau

Tuinarchitectuur als expressie van ons zijn. Een goed geplande tuin zal hetzelfde effect op u hebben als een goed ontworpen huis of een perfect passend kledingsstuk. U zal er zich goed in voelen. Het wordt een stukje van jezelf. Uw tuin is immers een persoonlijke aangelegenheid, een intieme ruimte die boven alles een weerspiegeling is van uw eigen persoonlijkheid en behoeften. Günther, onze tuin- en landschapsarchitect, speelt hier perfect op in.

Tuinarchitectuur op maat

Vandaag is een goed ontwerp het resultaat van een zorgvuldig denkproces in interactie met zijn directe omgeving en bewoners. Het ontwerpproces vertrekt van een vrijblijvend gesprek en een eerste plaatsbezoek en gaat verder over het opmaken van een voorontwerp, de nodige aanpassingen en bijsturingen, het opmaken van een kostenraming en een beplantingsplan.

Na een eerste fase komen we terecht bij de realisatie, waarbij coördinatie en planning zeer belangrijk zijn. Naast de controlerende functie van onze tuin- en landschapsarchitect, zorgt zaakvoerder Alex er eveneens voor dat alle gegevens en de vooropgestelde visie in realiteit worden omgezet.

waterpartij

Het overleg met de klant geldt steeds als leidraad in het hele proces.

Een tuin ontwerpen en aanleggen is één zaak, de tuin onderhouden is een andere. Daarom worden de tuinen ook opgevolgd, klanten krijgen advies,… of Wauters Tuinatelier kan ook instaan voor het onderhoud van uw tuin.

Tags: e-woodproducts.nlbetonpoersnelbetongrondwerken tuin