Home Tuinhuis kopen

Tuinhuis kopen

by Tom Cosyns - Seobureau

Plannen om een tuinhuis te kopen? Denk dan goed na waarvoor je dit wil gebruiken. Wordt het enkel een opbergplaats of wil je een eigen plaats om je hobby uit te oefenen? Wij bekijken verschillende tuinhuizen en de prijzen die hieraan vasthangen.Een metalen tuinhuis oogt erg sober en wordt meestal als opslagplaats gebruikt

Een tuinhuis van kunststof is duurzaam (roest niet), onderhoudsarm en relatief goedkoop. Maar de zon, wind en regen verkleuren langzaam het kunststof. Het meest voorkomende materiaal bij tuinhuizen is hout, met een natuurlijke uitstraling en oog voor het milieu.

Totaalprijs of extra kosten?

Laat je niet vangen door ver uiteenlopende prijzen. Bekijk goed wat je krijgt voor de prijs die je betaalt. Zijn bijvoorbeeld de dakbedekking, thuisbezorging, vloer, stormankers meegeteld? Denk ook aan een slot, ventilatieroosters, dubbele of enkele deur, dakgoten … De hieronder vermelde prijzen gelden voor een tuinhuis van ± 5 m²,inclusief btw. Uit welke materialen kan je kiezen?

Metaal

Een metalen tuinhuis bestaat uit verzinkt staal of aluminium en oogt erg sober. Daarom wordt het meestal als opslagplaats gebruikt voor bijvoorbeeld fietsen, de grasmaaier of tuinspullen. Het is een goedkope en degelijke oplossing om een grote, onderhoudsarme bergruimte te creëren.

Voor een metalen tuinhuis betaal je gemiddeld tussen de 400 en 1.000 euro. Hoe meer aandacht voor het design en de stabiliteit, hoe hoger de prijs.

Kunststof

Een tuinhuis van kunststof is duurzaam (roest niet), onderhoudsarm en relatief goedkoop. De montage is meestal eenvoudig, je verplaatst het gemakkelijk en het kan fungeren als berging of werkruimte. Naast de vele voordelen van kunststof is het wel belangrijk om weten dat zon, wind en regen het kunststof langzaam verkleuren.

De prijzen voor een kunststof tuinhuis starten vanaf 700 euro en lopen op tot zo’n 1.600 euro. De prijs verschilt naargelang de kunststofdikte, het uitzicht (bijvoorbeeld houtlook), weersbestendigheid, aantal ramen …

Hout

Het meest voorkomende materiaal bij tuinhuizen is hout. Het is milieuvriendelijk en heeft een natuurlijke uitstraling. Temperatuurwisselingen dwingen een jaarlijks onderhoud af omdat het hout krimpt en uitzet. Let er goed op dat het hout behandeld is, welk soort hout het is en kies voor zo dik mogelijke planken.

In een doe-het-zelfmarkt vind je een houten tuinhuis vanaf 700 euro. Het hout is dan vaak onbehandeld, je hebt geen ventilatieroosters en je moet tevreden zijn met plexiglas ramen. Voor een tuinhuis van betere kwaliteit betaal je tussen de 1.000 en 1.400 euro.

Hoe groter je verwachtingen naar kwaliteit, mogelijkheden en design, hoe hoger het prijskaartje. Voor de drie materialen vind je ook duurdere luxe-exemplaren, waarvan de prijs tot zo’n 8.000 euro oploopt.

Fundering

Met een goede fundering vermijd je verzakkingen en zorg je voor een steviger en duurzamer eindresultaat. De dikte van de fundering is afhankelijk van de functie van je tuinhuis en de grondkwaliteit.

Je kan hiervoor makkelijk zelf aan de slag. Je kan de grond uitgraven en beton storten, of je legt een tegelvloer op een basis van gestabiliseerd zand. Een houten fundering laat je best rusten op stenen blokken om opstijgend vocht te vermijden.

Een fundering van vloerplaat in beton van 15 cm dik, inclusief wapening en randbekisting kost gemiddeld 77.30 euro per m². Voor een tuinhuis van 5 m² komt dit neer op zo’n 387 euro.

Aanbevolen winkels die tuinhuizen verkopen

Tuinhuis info prijsadvies tips Tuin-huis.be Expert in tuinhuizen!
Tuinhuis kopen Waarop letten en waar rekening mee houden? Een tuinhuis is een serieuze aankoop. Daarom is het ook aangeraden dat je goed vergelijkt en alles goed nakijkt. Lees altijd reviews of beoordelingen of het nu gaat om doe-het-zelf blokhutten of bedrijven die gespecialiseerd zijn in de constructie ervan je wilt natuurlijk niet in de problemen komen te zitten. Tuinhuisje of blokhut kopen. Een tuinhuis hoort tot de klasse van bijgebouwen. Bijgebouwen zijn kleine of grote bouwwerken die zaken of personen afschermen tegen weersinvloeden.

Tuinhuis kopen Bouwinfo.
Groene stroom en aardgas. Lokaal brandhout pellets en pelletketels. Onderhoud van je verwarmingsketel. Home Bouwinfo forum Zoekertjes Vakmensen Winkels Gezocht Tuinhuis kopen. Login of registreer om te kunnen reageren. Iemand tips qua adressen of zo voor mooie degelijke prijs/kwaliteit tuinhuizen? Eventueel adressen via mail. Handelaars mogen zich onthouden van reclame want daar ga ik toch niet op in Alle tips welkom! Login of registreer om te kunnen reageren. wij hebben het onze gekocht bij Woodvaria in Lokeren.

Tuinhuis kopen.
Een tuinhuis is een mooie aanwinst voor uw tuin. Het is niet alleen handig om spullen in op te bergen maar staat ook nog eens heel gezellig. Een tuinhuis kopen is dus een goed idee. Een tuinhuis een praktische eyecatcher voor in de tuin. Gaat u een tuinhuis kopen dan zult u op onze website ontdekken dat er veel modellen en mogelijkheden zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een huisje voor de tuin enkel en alleen aan te schaffen om uw tuingereedschap in op te bergen. Ook kunt u er een kopen om uw tuinmeubelen te beschutten tegen winterse weersomstandigheden. En natuurlijk is het een handige plek om extra tuinstoelen in te bewaren voor als er gasten zijn zoals bij een tuinfeest.

Tuinhuizen Online? Kwaliteitsvolle Tuinhuisjes bij Tuintime!
Er zijn kleine tuinhuisjes en blokhutten grote tuinhuizen en ook gehele tuinschuren te koop. Wat je aanschaft ligt geheel en al aan jou situatie. Let goed op voor je een tuinhuis online kopen gaat. Er is een grote verscheidenheid aan materialen die worden gebruikt voor huisjes. Ook hier is het van jou situatie afhankelijk welke materialen je wilt gebruiken. Kleinere huisjes zijn vaak van waaibomen hout. Deze soort hout is minder goed bestand tegen klimaatomstandigheden dan bijvoorbeeld tropisch hardhout dat veel wordt gebruikt bij grote tuinhuizen. Tropisch hardhout is dan wel gelijk weer een stuk duurder. Er zijn ook tuinhuizen te koop die gemaakt zijn van synthetische stoffen zoals kunststof of composiet. Dat laatste materiaal is veruit het sterkste en kost derhalve ook het meeste.

Blokhut of Tuinhuis kopen? Bestel voordelig online. tuinhuisjes365.be.
Woningen in landelijke en/of hoevestijl maken hun tuin echt mooi met een passende cottage blokhut. Is je oude tuinhuis na jaren van dienst aan vervanging toe? Of is het tijd om eindelijk ook de tuin aan te pakken en mag een mooie blokhut niet ontbreken? Dan ben je aan het juiste adres bij deze online tuinhuizenspecialist. Een tuinhuis online kopen is zeer eenvoudig bij tuinhuisjes365.be. Bekijk ons assortiment op de diverse pagina’s. Bij elke blokhut of tuinhuis kan je de beschrijving vinden samen met de afmetingen specificaties en soms ook diverse plannen. Diverse toebehoren worden ook voorgesteld waaronder bijvoorbeeld het vooraf impregneren dakgotensets uitbreidingen vloeren shingles beitsen en verlichting.

Tuinhuisjes en Kassen Tuinaccessoires 2dehands.be.
Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Veilig kopen en verkopen.

TDT-overkappingen Veranda overkapping zadeldak en tuinhuis.  Tuinhuisjes blokhutten zwembaden sauna online kopen bij Azalp.
Blokhutten tuinhuisjes saunas en zwembaden in alle soorten en maten de meeste keus voor de laagste prijs in België. Alle merken veilig kopen met BeCommerce label.

tags: picknicktafel kopentuinmeubelen kopenklassieke poort kopenTable de jardin à acheterTable de jardin bois à acheterkinderbett kaufengrasrobot kopensnelbetonbetonpoersteenkorven kopen